Хоч це і не повноцінна гра, а лише простий приклад, що дозволяє зробити Luanti API, я б хотів деяких нововедень:
1. Моби. Мені здається, Minetest Game може показати прості приклади мобів та штучного інтелекту. До речі, у Development Test був один цікавий моб - пацюк, він навіть мав штучний інтелект. То чому б і тут не реалізувати це?
2. Сюжет. Не знаю, чи не перебільшення це вже, однак Minetest Game міг би показати приклад сюжетної лінії реалізованої з Luanti API. До того ж це актуальна тема, адже більшість користувацьких ігор не мають сюжету, мети гри.
3. Виміри(або підсвіти). Це трохи офтоп, однак цю ідею можна було б реалізувати тут. Кожен світ буде мати декілька вимірів (підсвітів) - наприклад: звичайний світ, пекло, рай (як от це реалізовано у грі Minecraft від Mojang Studios). Модифікації можуть телепортувати конкретного гравця у інший вимір за допомогою команди типу такої: core.move_player_to_subworld(subworld_id, player_obj). Погодьтеся, це справді хороша ідея!
Ці нововедення можуть покращити основу для розробки модів!
Хоч це і не повноцінна гра, а лише простий приклад, що дозволяє зробити Luanti API, я б хотів деяких нововедень: 1. Моби. Мені здається, Minetest Game може показати прості приклади мобів та штучного інтелекту. До речі, у Development Test був один цікавий моб - пацюк, він навіть мав штучний інтелект. То чому б і тут не реалізувати це? 2. Сюжет. Не знаю, чи не перебільшення це вже, однак Minetest Game міг би показати приклад сюжетної лінії реалізованої з Luanti API. До того ж це актуальна тема, адже більшість користувацьких ігор не мають сюжету, мети гри. 3. Виміри (або підсвіти). Це трохи офтоп, однак цю ідею можна було б реалізувати тут. Кожен світ буде мати декілька вимірів (підсвітів) - наприклад: звичайний світ, пекло, рай (як от це реалізовано у грі Minecraft від Mojang Studios). Модифікації можуть телепортувати конкретного гравця у інший вимір за допомогою команди типу такої: core.move_player_to_subworld(subworld_id, player_obj). Погодьтеся, це справді хороша ідея! Ці нововедення можуть покращити основу для розробки модів!